Initiativer

Har du et initiativ?

Initiativ

Arrangørgruppen vil gerne høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at afholde et initiativ på sommerlejren – udfyld initiativskabelonen og send den til os her.

Enhver deltager på sommerlejren må afholde et initiativ, såfremt det er hedensk relevant. Det kan f.eks. være at lægge tarot for folk, give massage, afholde ritualer eller gå en tur og finde urter.

Initiativer minder om workshops men er ofte langt kortere og det er derudover i orden at  tage penge for sit initiativ.

 

Tilmeldte Initiativer:

Acces Bars behandling
Joanna og Mette vil gerne tilbyde Acces Bars behandling + healing (det kører samtidigt) til sommerlejrpriser. 200kr for en times balsam til sjæl & hjerne ❤ Har det interesse? Læs mere om acces Bars her: http://www.leaphilip.dk/uploads/1/9/7/6/1976625/liv_og_sjl.pdf

 

Heksens Fortælleværksted
Nøj det er for børn.
Jeg tager mit lille skriveværksted med, her kan børnene lytte til en lille fortælling før sengetid, være med til at digte et eventyr eller lade fantasien give kunsten vinger. Jeg vil løbende være til stede, så det bliver når det passer ungerne og mig (og måske deres forældre)

Om Mig: 
Jeg hedder Sandra og jeg er blandt mange ting fortælleheks. Jeg skriver og digter eventyr og nu har jeg lyst til at hygge lidt om ungerne på sommerlejren.

 

Trommerejse

Jeg vil som altid tilbyde at holde trommerejse.
Hvilken dag ved jeg ikke endnu, men når der er tid og lyst. Jeg holder gerne flere gange trommerejse hvis folk er helt vilde efter det hehe 😀
Jeg vil også tilbyde 2 forskellige slags: 1 med guidening og 1 uden guidening.

Personbeskrivelse: 
Jeg hedder Isabella og har været en del af hedensk sommerlejr i 10 år nu. Jeg har lavet trommerejser mange gange nu på sommerlejren, og har været heldig at alle har taget godt i mod det hvert år og håber på at jeg gør det igen.

 

Reikihealing
Jeg tilbyder reikihealing for billige penge (eller byttehandel). Jeg kan 
nok ikke overskue at heale mange, men vi må se hvordan det går.

Personbeskrivelse
Jeg hedder Lisa (kaldes også Lind) jeg er sådan lidt en blandet 
landhandel og kreanørd, og så har jeg for nylig været på Reiki 1 kursus, 
ved Helsehuset I Jelling, så jeg vil gerne øve mig lidt. Jeg har den 
holdning til pris at dem der ikke har så meget at gøre med skal heller 
ikke betale så meget, derfor er der ikke fast pris på, ligesom jeg er 
gammeldags hvad handel angår så det der med byttehandler er det 
foretrukne, det gælder også mine kreating.

Knus
Lisa/lind

 

Klangmassage / Klang- og Krystalhealing

Jeg tager mine klangskåle med og tibyder i den forbindelse to forskellige behandlingsformer:
1) Traditionel Tibetansk klangmassage, hvor klangskåle placeres på og omkring kroppen og slåes an, således at vibrationer og klang blidt masserer kroppen og forplanter sig der hen hvor der er brug for det. En meget blid behandlingsform for krop og sjæl.
2) Klang- og Krystalhealing hvor jeg kombinerer klangskålenes vibrationer med energierne fra krystaller og sten. Min helt egen healingsmetode der er en kombination af shamanistiske teknikker fra de fire verdenshjørner.
Sommerlejerpris: 100kr pr. Behandling uanset hvad man mest er til.
Der ud over giver jeg gerne gratis demonstrationer, prøvebehandlinger og hvis der er stemning for og lyst til det kan vi også stable en klangmeditation på benene.

Personbeskrivelse

Mit navn er Daniel, jeg er 36 år og gift med Susan, sammen har vi en datter, Elisa på 4.
Jeg er uddannet Intuitiv Klangmassør ved Klanguniverset og har der ud over modtaget flere kurser i healing, bla. fra Inka-traditionen I Peru.
Jeg praktiserer Shamanisme med inspiration fra de fire verdenshjørner: Nordisk, Indianerne I vest, Inka/Peruvianske shamaner I syd og Tibetanske healere I øst.

Massage

Da jeg i år har min briks med til min workshop, tilbyder jeg massage for 100 kr for en halv times behandling.

Jesper

 

Regressions release. 
 
Dette er en rejse tilbage til tidligere liv eller en rejse med dit højere selv, dette defineres af kærlighedskraften/universet når du ligger på briksen. 
Her vil du blive guidet af mig tilbage eller op, jeg vil være med dig hele vejen, og vil her også bruge klarsyn, så du kan være tryg på hele rejsen. 
Det er en meget powerfuld healings metode, efter endt session vil healingen fortsat virke i dig de næste to dage, det er derfor vigtigt at du går drukket rigeligt med vand. Det tager ca. 60-70 min. Inden vi går i gang tager vi en snak omkring hvad det er at du gerne vil arbejde med, og sætter intentionen herefter. Efter rejsen er der ligeledes mulighed for at få vendt din oplevelse, så det bundfælder på bedste vis. 
 
 
Chakra afbalancering. 
 
Her bliver du lagt på briksen, og her bringer jeg dine chakras atter i rette rotation, og retter op på de blokeringer du end måtte have, dette foregår med mit pendul som hjælp. Det er en blid og hurtig healings metode, der tager omkring 20-30 min. 
 
Dette er selvfølgelig til sommerlejer priser, regressions release til 150 kr. og chakra afbalancering til 100 kr.
 
Om mig. 
Jeg hedder Milla, er 32 år gammel, og til daglig driver jeg Angelic Care, hvor jeg ligger orakel kort, Reiki og krystal healer, samt udfører regressions release. 
Jeg har gennem årene taget en del kurser inden for det alternative, bla. Reiki 1+2, en del træning i mediumship, clairvoyance, regression og meget andet inden for samme boldgade. 
Glæder mig enormt til at se jer alle ❤️ 
 
Mvh Milla Kongsbach