Charkraernes vidunderlige verden

Chakra 1Denne workshop vil omhandle chakraerne og hvad de er, hvordan man arbejder med dem og udnytter dem bedst muligt. Vi vil komme ind på hvert af de 7 centrale chakraer, hvordan de holdes ved lige og hvordan man kan gøre brug af dem i dagligdagen og til magiske formål. Deltagerne får også mulighed for at lave deres egne chakrasæt. 

På workshoppen undervises der i følgende:

  • Hvad er chakraerne
  • Hvordan bruger man chakraerne, hvordan man renser dem og holder dem ved lige
  • Hvad man kan bruge Chakraerne til

Deltagere bør tage højde for at arbejdet med chakraerne kan løse psykiske knuder, som man ikke vidste var der, hvilket godt kan give en kraftig følelsesmæssig reaktion, så et lommetørklæde er rart at have i baghånden. Workshoppen er ikke til for at fremprovokere disse episoder, men de kan finde sted.

Workshoppens indhold er ikke direkte svært, men det kræver en del koncentration, at komme i kontakt med en sten, derfor vil vi anbefale, at man medbringer en god portion koncentration og tålmod. Derudover kommer vi til at meditere på chakraerne, men alle skulle kunne følge med.

Max antal er 25 personer og der er en egenbetaling på 25 kr. per person, da deltagerne skal lave deres eget chakrasæt. Pladserne er først til mølle.

Workshopholderne:

Anja eller Sylvana Ulvepote og Sandra el. Terra Raven Bearheart

Sandra
Mit navn er Sandra eller Terra, jeg er 27 år gammel og bor i København med min kæreste. I den civile verden er jeg gymnasielære og underviser i Oldtidskundskab. Jeg bruger min fritid på at tegne, lave smykker eller hvad jeg nu finder på af kreative sysler. Pt har jeg kastet min kærlighed på patchwork og quilting.

Indenfor hedenskaben har jeg været aktiv siden 2007, men i virkeligheden har der altid været en lille heks gemt i mig. Mine primære interesseområder er femagi, sten og krystaller, tarot, urter, ritualkonstruktion og meditation.

Jeg var i perioden 2007 til 2011 medlem af et coven, hvor jeg har lært meget. Det var her jeg lærte at træde mine første spæde, bevidste skridt i den hedenske verden, hvilket er en oplevelse jeg er meget glad og taknemmelig for. Det sidste årstid har jeg så praktiseret alene og pt er det, det jeg fortrækker. Dog har jeg intet problem med at udveksle erfaringer og snakke hedenskab med andre.

De sidste 3 år har haft jeg æren af at afholde forskellige workshops og igen i år glæder jeg mig til at lærer fra mig.

Jeg glæder mig til at se jer.

Fred og God Høst

Terra Raven Bearheart

 

Anja

 Kært barn har mange navne og jeg har også en del. Mit heksenavn, som jeg selv fandt via en meditation, er Sylvana Ulvepote, men jeg kaldes også Dragehvisker, da jeg elsker drager… Jeg elsker drager rigtig meget!

 Jeg startede med at interessere mig for Wicca i 2001, hvor jeg også fik købt mit første pentagram og min første magiske almanak. Lidt senere, i 2006, mødte jeg min covenleder og vi startede et coven sammen med to andre i 2007, hvor vi lærte en masse af vores leder, men også af hinanden. Jeg nåede da også at blive tredjegrads indviet, inden covenet blev opløst. Wicca er stadig en stor del af mit liv og min praksis, og jeg bruger elementer fra andre trosretninger, såsom asetro, i mine ritualer. De sidste par år er jeg blevet mere og mere glad for forskellige aspekter inden for asetroen og har da også fået anskaffet mig et par statuer, Balder og Skade, men er ikke asetro, stadig wiccaner.

At diskutere hedenskab med andre hedninge er en udsøgt nydelse for mig og kan rigtig godt lide at høre om, hvad andre gør og således blive inspireret til at gøre ting anderledes. Jeg praktiserer alene, men kan sagtens finde på at lave ritualer med andre, hvis det passer ind i alles travle hverdag. Både hedensk sommerlejr og vinterlejr er frirum for mig, hvor jeg kan 100% være mig selv.

Chakra 2Det er 4. år på sommerlejren for mig og har været ”lærer”, i en eller anden funktion, de sidste 3 år. Igen i år kan I nyde godt af Terra og mit samarbejde. Glæder mig til at tilbringe tid sammen med jer.

Må guderne være med jer på jeres vej

Sylvana Ulvepote