Kraftsang

OBS. Denne er Workshops fra 2017, der kommer nye så snart de er klar.

Kraftsang:kraftsang
I denne workshop, skal vi arbejde med at give slip på kontrollen, og så skal vi synge højt og lige fra hjertet.

Kraftsang er ikke skønssang, her handler det ikke om at ramme den rigtige tone, den rigtige rytme, eller synge som vi forventer andre gerne vil høre det.
Men hvad handler det så om?
Kraftsang er et middel til at skabe stemning, fokus og ikke mindst til at danne energi. For at opnå ovenstående, er det vigtigt at vi synger fra hjertet og med følelserne, vi skal glemme hvad andre tænker, og finde urkraften I vores lyd.

Vi vil lave øvelser med fokus på at slippe kontrollen, vi vil afprøve forskellige måder at synge på, og vi vil synge nogle sange der kan bruges til kraftsang.

Workshoppen afholdes af:

Monika Lilleulv

Om Lilleulv:
Jeg er nordisk inspireret heks og asa/vanetro, og har haft min gang I det hedenske miljø I langt over 10 år efterhånden.
Mine spidskompetencer er ritualer og energiarbejde (manipulation af energier, healing, magi osv.)
En af de metoder jeg ofte bruger til energiarbejde er sang. Jeg har altid sunget meget, og finder det en naturlig og behagelig udtryksform. Til energi og ritual arbejde, kan sang være meget kraftfuldt, og derfor benytter jeg det ofte.
Jeg har læst tre år til rytmikpædagog, og har derfor også arbejdet med både sang, rytme og bevægelse ift. undervisning, og som et middel til at indlære forskellige ting, som fx musiske begreber, eller teoretiske ting uden for musikkens område.