Livet mellem livene

Jeg har nogle gange, på Hedensk Sommerlejr, holdt workshop om tidligere liv (reinkarnation) og gennem hypnose bragt flere af jer tilbage, at opleve tidligere liv. Denne gang vil min workshop handler om et beslægtet emne, det der sker mellem livene – Livet Mellem Livene (LML).

Jeg tror, at vores fysiske liv på jorden er en del af en læreproces, en slags rollespil. Mellem livene kan vi reflekterer vi over det vi har lært. Tit er det en enkelt lektie, som kan tage flere liv af forstå, fordi det handler om grundlæggende følelser og hvordan vi agerer på dem. Vores fysiske liv er kun en lille del af vores samlede åndelige liv.

Metoderne til at opleve livet mellem livene, er forholdsvis enkle. Indgangen til LML er et tidligere liv; men i stedet for at fokusere på det tidligere liv, bringens man hurtigt videre til dødsøjeblikket og fortsætter ind i den åndelige verden.

På workshoppen vil jeg, gennem hypnose, gøre det muligt for en eller flere af deltagerne at opleve hvor vi kommer hen når vi dør, mens resten ser på og deler oplevelsen. Jeg vil også fortælle om andres erfaringer, bl.a. Michael Newtons.

Workshoppen afholdes af:

Carsten