Medicinhjul – Kreativ Workshop

OBS. Denne er Workshops fra 2017, der kommer nye så snart de er klar.

Medicinhjul

Jeg (Lind) laver et lille oplæg om det indianske medicinhjul, de forskellige udformninger og noget om materialevalg. Derefter får I selv mulighed for at skabe jeres eget eller begynde på det. I må meget gerne medbringe sten, urter og andet I forbinder med jer selv og jeres liv, til at sætte på hjulet. Det vil være muligt at købe ting fra os, vi tager lidt forskelligt med.

Selve hjulet kan I enten selv sørge for eller bestille i forvejen, så vi ved hvor mange hjul vi skal have med. Prisen for workshoppen er 25 kr. uden hjul og 75 inkl. hjul.

Workshoppen afholdes af: Lind og Lilleulv

Om Lind:
Jeg hedder Lisa Eriksdatter Asferg og bor i det daglige i Bredballe ved Vejle. Jeg har arbejdet med flere retninger indenfor det spirituelle/hedenske og bruger både asiatiske og indianske traditioner og gør dem til mine egne. Jeg er som udgangspunkt eklektisk og nonteistisk shamanistisk hedensk heks (sådan ca.) ja og så er jeg lidt en spasmager så det må I tage med 😉

Om Lilleulv:
Jeg er nordisk inspireret heks og Asa/vanetro, og har haft min gang i det hedenske miljø i over ti år efterhånden.
Min interesse i det hedenske og alternative, startede som barn og teenager, hvor min hoved interesse lå hos de nordamerikanske indianere, og hos sten og krystaller. Som voksen har jeg udforsket vores egen kulturarv, og praktisere nu nordisk shamanistisk.
Hjulet er blevet brugt i naturreligioner verden over, det kan ikke være tilfældigt, derfor anser jeg hjulet for et meget vigtigt symbol i min praksis, og i min måde at anskue verden på.