Natur Medicin

Workshop:
Workshoppen vil omhandle natur medicin, men ikke så meget om hvad i selv kan finde ude i naturen da jeg ved mange af jer allerede er bekendt med disse, deres udseende og hverdags brug. 
Jeg vil gå lidt mere ind i et par normale sygdomme som optræder rigtig meget i vores travle hverdag som Stress og Depression, og hvilke urter og produkter man kan bruge for at komme igennem svære tider.  Vi går også snart ind i den mørke kolde tid og det bringer gerne immunforsvaret i kamp. Så lidt omkring de vidunderlige urter vi kan brug for at forbygge og helbrede snuen, hosten og hvad vinteren ellers vil bringe. Andre sygdomme og urter kan osgå komme op.
Har i nogle gode ideer til andre sygdomme og/eller urter i gerne vil høre mere om kan i på facebook skrive en PM til mig og så vil jeg se om jeg kan få det ind i workshoppen også.

Om Workshop holderen:
Jeg hedder Isabella Frandsen, jeg er 28 år, uddannet SSH og har i mange år interesseret mig for natur medicin. Jeg er i gang med at tage en uddannelse som Phytoterapurt på Urteskolen. Og i min fritid læser jeg meget omkring sundhed gennem ren plantebaseret wholefood mad. Jeg tror at vejen til et sund sind og en sund krop er gennem maden og urterne. Der er mindre bivirkninger og de har været brugt i flere tusindende år før vores moderne medicin.

“Lad din medicin være din mad og din mad være din medicin” citat fra Hippokrates