Slip det fri – kraftsang og bevægelse

Slip det fri – kraftbevægelse- og dans del 1
I denne workshop skal vi primært arbejde med at slippe tøjlerne, og kontrollen.
Når vi arbejder med magi eller spiritualitet, specielt hvis vi bruger bevægelse eller sang, er det essentielt at vi kan komme ind til kernen, og lade vores inderste følelser komme ud. Det vil vi øve os i, og du vil få redskaber og inspiration til at arbejde videre med det derhjemme.
Jeg vil guide dig som deltager trygt igennem et væld af bevægelser, for til sidst at lade dig få frie tøjler i intuitiv kraftdans. Men bare rolig, ingen skal gøre noget de ikke er trygge ved. For at slippe kontrollen skal man føle sig tryg.
Medbring et tørklæde eller lign. da vi i en af øvelserne skal have bind for øjnene.

Slip det fri – Kraftsang del 2
I denne workshop skal vi arbejde videre på at slippe tøjlerne og kontrollen.
Har du ikke deltaget i workshop om kraftbevægelse- og dans, er det ok, du sagtens følge med her alligevel.
Kraftsang handler om urkraft og dybfølt udtryk, ikke om at synge rent og pænt.
Dog er korrekt stemmebrug er vigtigt, også når der ikke er tale om skønsang, derfor vil vi starte med en introduktion i stemmetræning.
Herefter vil jeg lede jer gennem forskellige sang øvelser, alle med henblik på at slippe kontrollen og lade stemmen komme fuldt igennem. Vi vil komme igennem nogle chants, som i kan tage med hjem og bruge i jeres praksis, og vi vil afslutte med at synge den chant som vi skal bruge i ritualet senere på dagen.

Underviseren
Mit navn er Ylfa, i hedenske kredse lige så kendt som Lilleulv. Jeg er 42 år, og har eksperimenteret med, og elsket sang og dans siden jeg var barn. Jeg finder at sang og bevægelse er et meget kraftfuldt virkemiddel i spirituelt, shamanistisk og magisk arbjede.
Jeg har en uddannelse som rytmikpædagog, hvilket er min baggrund for at kunne undervise i musik og bevægelse.
I dag arbejder jeg dog til daglig som sygeplejerske på en retpsykiatrisk afdeling.
Jeg har været en aktiv del af det hedenske miljø siden 2004, men har været spirituel og heks fra barnsben, jeg vidste bare ikke at det havde et navn dengang.