Magiske Sten

Denne workshop vil omhandle brugen af sten og krystaller til magisk arbejde. Vi vil se på og arbejde med stenenes naturlige egenskaber, men vi kommer også til at se på, hvordan man kan kode en sten til at hjælpe brugeren indenfor et specifikt område, hvor den ikke ved første øjekast ser ud til at kunne gøre en forskel.

Vi vil også arbejde med stenene som redskab i healing og i almindeligt magisk arbejde.

Denne workshop er for øvede, og vil som udgangspunkt ikke komme til at vende de basale elementer af arbejdet med sten og krystaller med deltagerne. Kort sagt, forhåndsviden omkring sten og krystaller forventes.

Workshoppen er udarbejdet på baggrund af personlig erfaringer, samt viden videregivet af Scott Cunningham, Jette Holm m.fl.

Workshoprammerne

På workshoppen undervises der i følgende:

 • Hvordan man arbejder med sten magisk og rituelt.
 • Hvordan man bruger en sten, herunder hvordan man koder en sten og hvordan man opnår den bedste virkning (meget kort).
 • Hvordan man omkoder en stens egenskaber for at få hjælp til at ændre/forbedre en situation eller helbrede.
 • Hvordan man healer med sten.

Deltagerne bør tage højde for, at stenene kan løse psykiske knuder, som man ikke vidste var der, hvilket godt kan give en kraftig følelsesmæssig reaktion, så et lommetørklæde er rart at have i baghånden. Workshoppen er ikke til for at fremprovokere disse episoder, men de kan finde sted.

Workshoppens indhold kræver en del koncentration for at komme i kontakt med en sten, derfor vil vi anbefale, at man medbringer en god portion koncentration og tålmodighed.

Max antal er 20 personer. Alle deltagere bedes medbringe en sten eller krystal. I skal være opmærksomme på, at I ikke selv skal arbejde med stenen, men den skal videregives til en anden. Ellers er der en egenbetaling på 25 kr, så har vi en sten i baghånden.

Workshop program

 • Introduktion af the Cauldron and the Pointy Hat.
 • Kodning af sten.
 • 1. pause.
 • Praktisk arbejde.
 • 2. pause.
 • Healing med sten og krystaller.
 • Afrunding og feedback.

Workshopdeltager-forarbejde

Medbring egen sten, der skal gives videre til en anden af workshoppens deltagere. Husk noget at skrive på og med.

Workshoppen afholdes af:

Terra

Mit navn er Sandra eller Terra, Jeg er nordisk, wiccansk inspireret feheks. Titlen siger sig selv jeg arbejder med den nordiske mytologi og Freya og Loke har en helt særlig plads hos mig. Jeg har i en del år været wiccaner, men bruger det i dag kun som inspiration. Også spiller feer og andre væsner af den familie en betydelig rolle i mit liv og i min praksis på både godt og ondt. Derud over arbejder jeg også en del med sharmanisme, sten og krystaller og urter, så der er rigeligt at se til.De sidste 4 år har haft jeg æren af at afholde forskellige workshops og igen i år glæder jeg mig til at lærer fra mig og til at tilbringe nogle hyggelige dage sammen med jer.

 

Sylvana Ulvepote eller Dragehvisker.

Jeg startede med at interessere mig for Wicca i 2001, jeg er tredjegrads indviet og jeg praktiserer ægyptisk wicca. At diskutere hedenskab med andre hedninge er en udsøgt nydelse for mig og jeg kan rigtigt godt lide at høre om, hvad andre gør og således blive inspireret til at gøre ting anderledes. Både hedensk sommerlejr og vinterlejr er frirum for mig, hvor jeg kan 100% være mig selv.

Det er 5. år på sommerlejren for mig og har været ”lærer”, i en eller anden funktion, de sidste 4 år, og jeg nyder i fulde drag at undervise alle jer dejlige mennesker!

Må Isis brede sine vinger over dig og Thoth give dig del i hans kundskab.