Urter og deres medicinsk virkning – Foredrag

Jeg vil snakke omkring forskellige medicinske urter og deres virkning i kroppen.
Det vil forgå på den måde at jeg vil snakke omkring nogle forskellige normale folke sygdomme, og derfra hvilke urter man kan bruge for at rette op på de ubalancer.
Jeg har fokus på urteprodukter man kan købe i butikken. For deres virkning er dokumenteret og deres indholdstoffer i selve produkter er til at regne med. Det er de terapeutiske virkninger jeg er ude efter hvor at man altid kan regne med at det produkt man tager, hver gang har de samme virkende stoffer i den rigtige dosis for at skabe en forandring.
Maden og urterne går jo hånd i hånd. Der for er det oplagt at jeg også kommer lidt ind på det i fordraget. Maden har også har stor virkning helbredet. Jeg har i et par år interesseret mig meget for ren plante-basret mad og den helbredende virkning maden har.
Når man skal helbred og skabe balance i kroppen, sindet og sjælen kan man ikke kun fokuser på et område. Man skal arbejde holistisk – altså det hele menneske.
For der er altid mulighed for at fremme sundheden og forebygge. Det er 2 vigtige ord man altid skal huske.

Hvem er jeg:
Jeg hedder Isabella Frandsen og er 28 år. Jeg har været en del af sommerlejren i nu 10år. I rigtig mange år jeg har løbende haft en urteuddannelse køre ved siden af mit normale arbejde som SSH. Lige for tiden er jeg snart halv vejs igennem Social-og sundheds Assistent uddannelsen. Og urteuddannelsen ligger desværre igen på pause.
Jeg meget interesseret i urternes medicinske virkning i kroppen, og ikke så meget i selv at lave dem produkter, dyrke og plukke dem. Det er fint nok til lidt husbehov hvis man er til det, men ikke som direkte medicin til en sygdom og ubalance. Der skal hårde ”stoffer” til hehe.
Jeg holder også initativet Trommerejse, som jeg har gjort i mange år nu på de hedenske lejre.
Glæder mig meget til at holed et fordrag for jeg og dele min viden med jer 😀