Normal og vegetar menu

Torsdag:
Lasagne m / uden kød. Bland-selv-salat m. hjemmelavet dressing, hvidløgssmør & foccacia

Morgenmad til Fredag, Lørdag og Søndag morgen:
Protein-havregrød. Cornflakes. Havregryn. Rugbrød. Friskbagt franskbrød. Pålæg. Div. grønt. Kaffe, te, mælk & saft.

Frokost Fredag, Lørdag og Søndag:

Rugbrød og pålæg + div. grønt. vand/saft/kaffe/te.

Fredag aften:

Pulled pork burgere / vegetarburgere m. coleslaw og barbecue-sauce. Hertil halve bagte kartofler med hvidløgssmør/dressing og bland-selv-salat. Brownies med vanilie-is til dessert.

Chips til festen om aftenen.

Lørdag Aften:

Helstegt kylling / Grøntsagstærte. Hertil ovnbagte kartoffelbåde/søde kartofler /hvidløg, rå blomkålssalat, bland-selv-salat med urtedressing og bønhørte bønner.

Søndag middag:

Rester

Der vil være frugt, grønt og nødder tilgængeligt mellem hvert måltid.

Der tages som altid forbehold for ændringer, trykfejl, udsolgte varer, naturkatastrofer, stramtsiddende shorts og kokkens humør.