Minder 2010

Workshops
Joy (Kommunikation med naturen), Mini (Tal med din krop), Skumring (Heksens værksted), Steen og White Mage (Healing), Urioviel (Energi), Urioviel (Ritualer), Lilleulv og Mandag (Sejd), Lilleulv (Magi).

Stemningsvideo fra BlessedByNature
https://www.youtube.com/watch?v=41_HoMnidpM

Stemningsvideo fra MoonSisters
https://www.youtube.com/watch?v=ObmE1BDkvKc

Billeder fra Skumring

Billeder fra LineJ

Billeder fra Moonsisters

Billeder fra Calendula

Digt af Fakkel

Nu tiden hastigt kommer
Hvor vi skal nyde sommer.
Gudinder retter deres kurs,
og guder ligeså, mod Djurs,
for at møde ligesind
vand og ild og jord og vind
Fra hele landet kommer de,
og hvem ved hvad der nu vil ske?
Moder Jord velsign vor lejr.
Lad os få den største sejr:
Knytte bånd og dele viden,
nu sig nærmer heksetiden!

Moons oplevelser
Mit nickname er Moon, jeg er 30 år og bor i Aalborg. Her er en lille beretning om mine oplevelser under hedensk sommerlejr 2010.
Da jeg kørte ind på hyttens p-plads, skinnede solen mellem de spredte byger og folk var begyndt at stimle sammen på den store terrasse foran hovedindgangen. Ved første øjekast, en hel masse nye ansigter, men som jeg nærmede mig, så jeg flere og flere gengangere. Folk grinede og snakkede, nogle kom slæbende med soveposer eller kasser med mad til køkkenet. Der virkede i det hele taget til at være hektisk men organiseret aktivitet i lejren. Jeg fandt mig en køje og smækkede tasken på madrassen – så var den personlige base slået op og den Hedenske sommerlejr kunne endelig begynde.

En af de første fælles aktiviteter var velkomst med navne chant. En rigtig hyggelig lille tilbagevendende begivenhed som alle kan være med til, uanset interesse eller erfaring. Efterfølgende var der dejlige sandwiches i spisesalen, hvor snakken gik lystigt nu da alle havde haft muligheden for at høre hinandens navne/nicknames.

Da jeg selv er en, som normalt praktiserer alene, er det fantastisk givende for mig at høre hvad/hvordan de andre gør. Om de har oplevet det samme som mig, eller har andre metoder og erfaringer. Derfor var tre af de workshops jeg deltog i (ritualer, magi og seid) virkelig inspirerende. Jeg havde også meldt mig på en mere social workshop, nemlig heksens værksted. Her er der rig mulighed for at udfolde sine kreative sider, og så er det også så dejlig nemt at snakke med folk når man sidder og nørkler.

Der blev i det hele taget snakket og grinet meget også udenfor workshoppene. Hvilket da også er en at de største årsager til at jeg tager med til på sommerlejr. Det er fantastisk at kunne færdes i et miljø, hvor folk deler mine interesser, og hvor man fordomsfrit kan gå med sit pentagram og sin kappe uden der bliver skelet mærkeligt til.

Da lejren sluttede, var jeg blevet fyldt med så mange dejlige og spændende oplevelser, at jeg glad men træt, begav mig hjem til det nordjydske med en følelse af fællesskab og forståelse. Jeg glæder mig virkelig meget til næste års begivenhed: Hedensk sommerlejr 2011.