Arrangørgruppen

Hej allesammen

Vores mål med hedensk sommerlejr er at mødes andre mennesker med samme interesser, så vi kan skabe kontakter og venskaber, blive inspireret og lære af hinanden. Vi ønsker at skabe et åbent fællesskab hvor vi trygt kan fokusere på alternative interesser og udfolde os fuldt ud – Sammen er vi fri.


La Cour

Mark La Cour
Hjælper siden 2010, Arrangør siden 2014

Hej. Mine forældre valgte at kalde mig Mark, men går mest under la Cour.
Da jeg startede i det hedenske, kom jeg til at bevæge mig ud i køkkenet, og har ikke forladt det siden.
Jeg er solitær wiccaner. Jeg har været med i coven, men har det bedst alene. Jeg bruger de forhåndenværende midler, så godt det nu kan lade sig gøre.
Jeg arbejder som heks, mest med ånder, og kontakt til disse, men også lidt med krystaller og urter.
Udover alle hekserierne arbejder jeg som social og sundhedshjælper, snart social og sundhedsassistent. Nyder naturen og alle de magiske væsener jeg møder, shelterture, bålhygge, enten alene eller sammen med andre, og fotografering.


HansHans
Deltaget siden 2009, arrangør siden 2012

Hej er Hans gammel mand på 53 jeg har været med i arrangørgruppen i ca. 9 år. Jeg er gardneriansk wiccaner og medlem af et sådan coven men har været lidt omkring I hekseri og magi blandt andet urter druisme og kabbalaen som jeg do mest har brugt som værk tøj til at læse tarot. Pt. Beskæftiger jeg mig mest med tarot, i,ching og chaos magi. Mine interesser uden for det spirituelle er cider brygning , urtesnaps. Og fotografi, jeg kan havde en temmelig syg humor

M.V.H.
Hans


JesperJesper
Deltaget siden 2009, hjælper siden 2010, arrangør siden 2014

Mit navn er Jesper, men en del kender mig også som ham den tossede fynbo fra Århus 
Min introduktion til det hedenske miljø kom for 19 år siden, da nogle venner havde fået fat i Scott Cunninghams ”Wicca: A Guide for the Solitary Practitioner”, og har siden udviklet sig gennem de verse bøger og forskellige internet fora.
Det har selvfølgelig givet en masse studier i forskellige retninger, men den røde tråd, så at sige, har altid været min interesse for planter, energiarbejde og healing.
I den kedelige, grå og normale hverdag er læser jeg til SOSU Assistent, laver frivilligt arbejde og prøver at give plads for min mere eller mindre kreative sider, samt dyrker Tai Chi.


SkumringSkumring
Deltaget siden 2009, arrangør 2010 (minus 2019-2021)

Hejsa Allesammen

Mit navn er Skumring, eller Marianne ude i dagligdagen, jeg er mor til 2 skønne døtre og bor til daglig i Esbjerg.

Jeg har været vild med naturen lige siden jeg var barn, hvor jeg slæbte alt muligt med hjem. Mit første møde med et online forum var wiccan.dk og min første fordybelse i det hedenske miljø var da jeg skrev om hekse i 9 klasse. Siden hen er det blevet til meget mere. Mine interesser spreder sig vidt, lige fra sten og runer, til urter og til dyrene i naturen. Jeg dyrker selv urter og bruger dem til alt lige fra personlig pleje, til medicin og til maden.  Derudover er jeg også inspireret af shamanismen, de gamle druider og de gamle nordiske guder.

Som arrangør på denne sommerlejr, står jeg bl.a. for maden og høre gerne fra jer, hvis der er noget.

Kram fra Skumring


Jasmin
Her kommer måske en dag en tekst om Jasmin 😉


Lene
Her kommer måske en dag en tekst om Lene 😉