Hjælpere

Hedensk Sommerlejr har en række faste og uundværlige hjælpere som spiller en stor rolle i at skabe en fantastisk sommerlejr.


Sylvana Ulvepote
(Deltaget siden 2011)

anja

Kært barn har mange navne og jeg har også en del. Mit heksenavn, som jeg selv fandt via en meditation, er Sylvana Ulvepote, men jeg kaldes også Dragehvisker, da jeg elsker drager… Jeg elsker drager rigtig meget!

Jeg startede med at interessere mig for Wicca i 2001, hvor jeg også fik købt mit første pentagram, min første bog om wicca (”Lær at forstå og praktisere wicca” af Scott Cunningham”) og min første magiske almanak. Lidt senere, i 2006, mødte jeg min covenleder og vi startede et coven sammen med to andre i 2007, hvor vi lærte en masse af vores leder, men også af hinanden. Jeg nåede da også at blive tredjegrads indviet, inden covenet blev opløst. Wicca er stadig en stor del af mit liv og min praksis, og jeg har tidligere brugt elementer fra andre trosretninger, såsom asetro, keltisk og græsk wicca i mine ritualer. Dog har jeg kastet min kærlighed på den ægyptiske pantheon, da jeg fandt ud af, en stor del af mit liv har jeg været interesseret i Ægypten, guderne og hvordan ægypterne praktiserede deres religion. Dog er det med en wiccaners øjne, jeg ser på den ægyptiske trospraksis. Isis har været en del af mit liv i lidt mere end et par år nu, hvor hun viste sig for mig ved en healing og tog mig under sine vinger. Derudover har jeg en tilknytning til Bast og Thoth, som var en hjælp for mig, da jeg skrev mit speciale.

At diskutere hedenskab med andre hedninge er en udsøgt nydelse for mig og jeg kan rigtigt godt lide at høre om, hvad andre gør og således blive inspireret til at gøre ting anderledes. Jeg praktiserer alene, men kan sagtens finde på at lave ritualer med andre, hvis det passer ind i alles travle hverdag. Både hedensk sommerlejr og vinterlejr er frirum for mig, hvor jeg kan 100% være mig selv.

Det er 5. år på sommerlejren for mig og har været ”lærer”, i en eller anden funktion, de sidste 4 år.

Må Isis brede sine vinger over dig og Thoth give dig del i hans kundskab


Moon
Moon
(Deltaget siden 2009, arrangør i 2011, hjælper siden 2012)

Jeg hedder Christina, men bliver oftest kaldt Moon. Jeg er 30 år og bor på et nedlagt landbrug i Himmerland, sammen med min kæreste. Til daglig arbejder jeg som Tandplejer.

Jeg har været i det hedenske miljø en hel del år, og nyder dets mangfoldighed af dejlige mennesker. Jeg selv er heks, og praktiserer som regel alene. Derfor er det fantastisk med de sociale arrangementer, hvor man kan få lov at dele erfaringer og få nye inputs. Jeg har særlig interesse indenfor have, grønsags og urte dyrkning – omend dette dog stadig er på begynder stadiet. Jeg arbejder med energier, og “Det guddommelige i naturen”.

Jeg glæder mig virkelig meget til at se jer allesammen på hedensk sommerlejr 2011.

KH Moon


Jasmin(Deltaget siden 2010, hjælper siden 2011)

Jasmin skriver måske en tekst her en dag 🙂